Selecteer een pagina

Frank Verkooyen

Wil je Frank Verkooyen boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Verkooyen voor een evenement.

Frank Verkooyen deed op jonge leeftijd ervaring op in de band van zijn vader en begon al snel aan een solocarrière. Frank heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en al vele singles uitgebracht. Hits als “Kom wie wil er met mij dansen”, “Dans de hele nacht met mij” en “De waarheid” galmen vrijwel dagelijks uit ons kroegencircuit.

In 1996 kwam Frank Verkooyen voor het eerst in de top 100 met het nummer “Ik mis je zo” en bracht vervolgens zijn debuut album uit genaamd “In eigen woorden”. Daarna volgde nog twee albums; ‘Van Harte’ en ‘In De Wolken’.

Frank ontwikkelde zich niet alleen als zanger, maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel en vele andere.

De zanger uit Breda is vaak te horen op nationale radiostations en ook te zien op regionale televisiezenders bij bijvoorbeeld Omroep Brabant en TV Oranje.

Met zijn warme stemgeluid en eigen hits weet hij in no time de hele tent op zijn kop te zetten.

Frank Verkooyen boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Frank Verkooyen boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten