Selecteer een pagina

Frans Duijts

Wil je Frans Duijts boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Duijts voor een evenement.

Wanneer Frans Duijts in 2008 doorbreekt met zijn grote hit ‘Jij denk maar dat je alles mag van mij’ kwam zijn droom uit. Hij toerde al een tijdje het land door als André Hazes imitator. Hij vind de liedjes van Hazes geweldig maar wil ook graag eigen nummers laten horen. Zijn eerste groot hit heeft hij in 2005 samen met Pierre Kartner aka vader Abraham geschreven. Echter kwam in 2008 pas de echte doorbraak toen Frans te horen was in het programma De Zomer Voorbij van Jan Smit. “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?”.
Ondertussen is Frans Duijts niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hits als ‘Nee, niet zeggen hoe ik leven moet’ , ‘Lieveling’ en ‘In Ons Café’ heeft Frans zijn kunnen al ruim en breed bewezen.
En ook in 2021 blijft de teller met hits maar stijgen. Heel Nederland heeft kennis mogen maken met het duo Frans Duijts & Donnie en hun gezamenlijke single ‘Frans Duits’ werd dan ook een van de populairste singles van het jaar!

Frans Duijts boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Frans Duijts boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten