Selecteer een pagina

Henk Dissel

Wil je Henk Dissel boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Dissel voor een evenement.

Als tweejarige jongen stond Henk Dissel al op de tafel te zingen. Zijn eerste grote optreden was in het Figi Theater is Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk werd uitgenodigd om samen een nummer op te nemen. Met het liedje, ‘De route van mijn leven’, heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent.

In 2008 doet Henk mee aan het programma Sterren.nl Academy en weet hier veel contacten te leggen in de artiestenwereld. Henk wordt in de finale van Sterren.nl Academy tweede, dit betekent echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk gaat gewoon verder en boekt telkens weer vooruitgang.

In mei 2009 komt Henk dan ook met zijn nieuwe single ‘Ik wil jou’ geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. De single ‘Denk je nog wel aan mij’ uit 2011 is enorm succesvol; airplay op vele radiozenders, TV optredens, een 28e positie in de Single Top 100 en een steeds voller wordende agenda komen hieruit voort.

Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem uit in een stijf uitverkochte Amsterdam Arena. Met zijn overvolle tourschema en een constante productie van top-100 singles ontving hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

In 2016 komt het eerste album van Henk Dissel uit, ‘Stap voor Stap’, dit album presenteert hij tijdens zijn eerste eigen concert in Bunnik. Het album loopt storm en om te vieren dat hij al 10 jaar hard werkt aan zijn zangcarrière geeft hij in 2017 een concert in de AFAS LIVE, totaal uitverkocht.

Op 14 augustus 2017 mocht Henk Dissel de Gouden Plaat ontvangen voor zijn single ‘Een Bom’, de clip heeft op dit moment meer dan 9 miljoen views op YouTube. Na al deze successen scoort Henk samen met zijn boezemvriend Tim Douwsma ook nog dè zomerhit in 2017 genaamd ‘Het Gevoel’.

Begin 2018 kwam Henk Dissel met iets nieuws, een liedje met een heel andere sound dan wat we van hem gewend zijn genaamd ‘Het Cafeetje’. Ook dit nummer werd weer super ontvangen, een echte kroeghit. En laat dat nou net iets zijn wat Henk nog altijd op zijn bucketlist had staan. Kort gezegd, om Henk Dissel kun je niet meer heen.

 

Henk Dissel boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Henk Dissel boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten