Selecteer een pagina

Tamara Tol

Wil je Tamara Tol boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tamara Tol voor een evenement.

Nederland maakt voor het eerst kennis met Tamara Tol wanneer ze in de jaren ’90 meedoet aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Als Linda Ronstadt maakt ze tijdens die show diepe indruk wanneer ze kiest voor de wereldhit ‘Desperado’. De zangcarrière van de oogverblindende Volendamse is een feit. Nederland kan niet meer op de goedlachse zangeres heen en sluit Tamara Tol in de armen.

Er gaat een langgekoesterde hartenwens in vervulling wanneer ze toetreedt tot het duo ‘Ben & Tamara’. Tamara besluit na 3 jaar solo verder te gaan en het volgende hoogtepunt in haar carrière dient zich aan wanneer ze in 1999 wordt uitgenodigd mee te doen aan de finale van het Nationale Songfestival.

In 2009 slaat ze een totaal andere richting in wanneer ze met het album ‘Ich will leben’ de Duitstalige hitlijsten bestormt. Het nummer ‘Für die liebe leben’ wordt zelfs als singel in Duitsland uitgebracht. Haar volgende wapenfeit is de singel ‘Als de zon weer schijnt’ die in 2012 in menige hitlijst te vinden is.

Haar carrière gaat gestaag en dan wordt de hele wereld opgeschrikt met de Covid 19 pandemie. Het wordt stil op de straten en op de podia. Voor Tamara het moment om samen met haar team te gaan nadenken over de toekomst. En die toekomst gaat zich vanaf dat moment richten op een sound die heel herkenbaar gaat worden. Het idee van optreden met een band wordt gelanceerd en Tamara gaat een avondvullende show doen. “De sound is zo herkenbaar dat ieder optreden weer het één groot feest van herkenning is”.

Voor optredens in feesttenten, op kermissen en tijdens bedrijfsfeesten past Tamara haar repertoire volledig aan aan de doelgroep van het evenement. “Ik wil dat de mensen plezier hebben en genieten van hetgeen wat wij vanaf het podium brengen”, aldus de goedlachse Volendamse zangeres.

Tamara Tol boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Tamara Tol boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten