Selecteer een pagina

Peter Beense

Wil je Peter Beense boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter Beense voor een evenement.

Peter Beense is ’n goede vriend van het Nederlandse en Engelse lied.  Onder zijn goede vrienden bevindt zich ook Harry Slinger, met wie Peter  een prachtig duet opnam dat te vinden is op het gelijknamige album. Ik  mis je zo is een andere, zeer populaire track van deze cd.

In mei 2010 is de videoclip van ‘Ga nu maar weg’, de nieuwe single van  de Amsterdamse volkszanger Peter Beense, online gegaan. De vrolijke  single is is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Ga met me mee’  en gaat over een liefde waaraan niet toegegeven mag worden.

In de clip weerstaat Peter de verleiding van vele mooie vrouwen die om  hem heen dansen en hem diep in de ogen kijken. Het is een zwoele clip  geworden, met een dikke knipoog, waarbij de hilariteit niet geschuwd  wordt. Kortom, drie minuten en 10 seconden feest, lachen, dansen, een  biertje met Peter.

Peter Beense is altijd al een gepassioneerd zanger geweest. Hij  zorgt gegarandeerd voor een Big Party. Dat merk je meteen als hij op  het podium nummers als ‘Ik mis je zo’, ‘de Koster’, of ‘Fiësta’ ten  gehore brengt. Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix  van Engels en Nederlandstalig met een zomers, Zuid-Amerikaans tintje op  z’n tijd.

Wie een avondje gaat stappen in Amsterdam mag café Peter Beense natuurlijk niet overslaan. Van donderdag tot en met zondag is zanger  Peter in het café achter de tap te vinden en zingt hij samen met de  gasten tot in de kleine uurtjes. Tenminste, als hij niet ergens in het  land op het podium staat. Want met meer dan 200 optredens per jaar is Beense natuurlijk vaak onderweg.

Het eerste grote, exclusieve concert van Peter Beense vond plaats in het  legendarische Carré. Binnen een halve dag was dit concert uitverkocht  en de concerten die daarop volgden werden in de muziektempel Heineken  Music Hall gehouden. De afgelopen jaren zong hij enkele keren voor een  uitverkochte Heineken Music Hall de sterren van de hemel.

Tijdens de herdenking van André Hazes in de Amsterdam Arena, naar  aanleiding van diens overlijden op 23 september, zong Peter Beense samen met Wolter Kroes het lied ‘Het is koud zonder jou’. Peter is een groot  bewonderaar van André. Op het album ‘Samen met Dré’ is Peter te horen in  het nummer ‘Waarom’, een duet met André Hazes.

Als je de songteksten van Peter Beense goed beluistert, zal je ontdekken  dat zijn muziek niet alleen feestelijk is, maar ook de nodige diepgang  kent. De veelzijdige persoonlijkheid van deze zanger, draagt er dan ook  zeker toe bij, dat hij meer dan 200 boekingen per jaar op zijn naam  heeft staan.

Peter Beense boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Peter Beense boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten