Selecteer een pagina

René Schuurmans

Wil je René Schuurmans boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Schuurmans voor een evenement.

Met zijn single “Laat De Zon In Je Hart” waarvoor hij een gouden plaat ontving heeft René Schuurmans zijn wortels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen. René heeft in de loop van zijn succesvolle carrière een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. Als je al meer dan 30 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans zeker.

Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

De single van René Schuurmans “Bij ons in Brabant” is in de betreffende provincie niet meer weg te denken. Maar ook buiten Brabant behoort René tot een van de favorieten onder het publiek. Met zijn hits “Laat de zon in je hart’, “Hela, Ho”, “Als ik haar zie”, “Ik ben nou eenmaal zo” en “Mooie meisjes” pakt hij de zaal helemaal in.

Tijdens de 25e editie van het Tilburgse Festival van het Levenslied kreeg René de felbegeerde onderscheiding Ambassadeur Levenslied. Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. René Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken “keileuk te verklaren”. In samenwerking met Omroep Brabant zijn de al enkele exclusieve keurmerken uitgereikt.

 

René Schuurmans boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? René Schuurmans boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten