Selecteer een pagina

Frans Bauer

Wil je Frans Bauer boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Bauer voor een evenement.

Frans Bauer is onmiskenbaar een levende legende in de entertainment business. Al tientallen jaren op rij weet hij een grote schare van liefhebbers te bekoren en rijgt hij successen als schitterende parels aan een, naar het lijkt, eindeloze ketting. Zijn TV programma’s kluisteren met gemak miljoenen mensen aan het scherm en maakte Frans Bauer tot het toonbeeld van Hollandse gezelligheid.

Met zijn muziek is het niet anders. De eerste klanken van zijn tientallen hits brengen mensen onmiddellijk in een feestelijke stemming. Aankomend jaar kunnen meer mensen genieten van het fenomeen.  Frans Bauer is beschikbaar voor een beperkt aantal openbare optredens, die op selectieve basis worden aangegaan. Indien u interesse heeft, dan kunt u contact met ons opnemen om de nadere voorwaarden te bespreken. 

Na lang wachten is het eindelijk zover! Bekijk onderaan de pagina de nieuwste wereldhit van Donnie en Frans!

 

Frans Bauer boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Frans Bauer boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten