Selecteer een pagina

Rutger van Barneveld

Wil je Rutger van Barneveld boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rutger van Barneveld voor een evenement.

Eén van de artiesten die te zien is in het programma ‘Ik geloof in mij’ op SBS 6 is Rutger van Barneveld,

Rutger van Barneveld is geboren op 13 augustus 1990 en woonachtig in Tiel. Sinds 2002 is Rutger druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Op een bepaald moment vroeg een vriend of Rutger tijdens een feest van een Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Tot op de dag van vandaag loopt het nog steeds goed en is Rutger een graag geziene gast op ieder feest. Rutgers eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie, en bovendien is het nummer een absolute kroegen hit die zeker nog veelvuldig te horen zal zijn.

Rutger van Barneveld boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Rutger van Barneveld boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.  

Bekijk ook onze andere artiesten