Selecteer een pagina

Robert Pater

Wil je Robert Pater boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Pater voor een evenement.

Robert Pater is al sinds zijn jeugd actief in de muziekwereld. Hij is nu fulltime zanger en treedt in het weekend op door heel Nederland. Op bruiloften, partijen en in cafés is Robert een veel geboekte artiest, maar ook festivals zijn hem niet onbekend. Het lijkt er steeds meer op dat Robert Pater zich eindelijk begint te vestigen in het Nederlandstalige circuit.

Voor Robert Pater was 2018 een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij En Ik’, de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam En Alleen’ werd in de zomer van 2018 fantastisch opgepakt op radio stations en door het hele land. Dit heeft als resultaat dat Robert een goedgevulde agenda heeft. In het najaar kwam Robert dan ook met zijn derde topsingle op rij; ‘Bella Bella Señorita’.

Ook voor 2019 had Robert flinke plannen. Het eerste wapenfeit was de geweldige nieuwe hitsingle ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’ welke als voorloper van zijn nieuwe album verscheen.

Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn ware YouTube hits en zijn muziek wordt veel geluisterd. Na de hits ”Doe Met Me Wat Je Wilt”, ”Jij En Ik” ,”Eenzaam En Alleen”, ‘’Waarom Zoek Je Het Geluk’’, ‘’Heel Mijn Hart’’ en ‘’Vertel Haar Van Mijn Spijt’’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de cafés en op de Nederlandstalige radio stations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen.

Onder het mom van ‘’Never change a winning team’’ werd ook ‘Maar Nog Steeds Zijn We Samen’ geproduceerd door Robert’s vaste producer Harald Queens, die verantwoordelijk was voor alle recente Robert Pater successen. Het ziet er dus naar uit dat de Robert Pater trein voorlopig nog flink door zal razen.


Robert Pater boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Robert Pater boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten