Selecteer een pagina

René le Blanc

Wil je René le Blanc boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René le Blanc voor een evenement.

Onmiddellijk na zijn middelbare school maakte de uit Arnhem afkomstige René le Blanc zijn entree in de wereld van de showbizz. René was een groot fan van onder meer Engelbert Humperdinck en Tom Jones en door zijn warme diepe stem, zijn look en zijn versie van ‘Please Release me’ werd hij ook wel de Nederlandse Humperdinck werd genoemd.

In 2009 stapte René over op het Nederlandstalige lied en in korte tijd kwamen er een aantal singels uit, zoals ‘Jij Maakt Me Gek’, ‘Kleine Madonna’ en ‘Ik Laat je Nooit meer Gaan’.

In 2011 waagt René le Blanc zich over de grens en brengt een Duitstalige single uit met de titel ‘Ich Lass dich Nie mehr Gehn” waardoor ook de Duitse markt werd aangedaan.

De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is op diverse podia en ook niet meer weg te denken is op de bühne van de Pasar Malams.

In 2020 werd René gevraagd om mee te doen aan het SBS tv programma ‘Ik Geloof In Mij’ waar hij snel omarmd werd door het Nederlandse publiek. Zijn single ‘If I Tell You’ die hij in dat programma opnam werd een grote hit waardoor hij veelvuldig te zien en te horen was en nog steeds is in diverse radio- en tv programma’s.

2021 begon goed voor René, hij tekende een platencontract bij NRGY Music en met “My Baby Love” komt René Le Blanc in februari met een heerlijke nieuwe single, geheel in de stijl van zijn idool Engelbert Humperdinck. Het warme stemgeluid van René komt in “My Baby Love” goed tot zijn recht.

Vanaf eind maart verscheen de tweede serie van ‘Ik geloof in mij’ weer op de buis bij SBS6.

In juni is het tijd voor de derde single van René Le Blanc: “Don’t Worry Be Happy” is een vrolijke foxtrot en na één keer luisteren zing je het pakkende refrein ook meteen weer mee. In de bijbehorende videoclip figureren veel mensen waaronder een groot aantal bekende artiesten.

Vanaf eind juni staan de eerste live optredens weer op de agenda sinds de corona-uitbraak. Eindelijk kan Rene Le Blanc doen waar hij goed in is: optreden voor publiek!

René Le Blanc boek je exclusief bij BuroNL. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandse artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

René le Blanc boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? René le Blanc boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Foto: William Rutten

Bekijk ook onze andere artiesten