Selecteer een pagina

Raymon Hermans

Wil je Raymon Hermans boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Raymon Hermans voor een evenement.

Arno Sloot is al een aantal jaar actief als zanger, maar zijn naambekendheid is vooral de laatste jaren hard gegroeid. Zo gaat hij in Brabant als een echte BN’er door het leven. Arno is niet alleen te horen op de radio. Nee, iedere zaterdagochtend zien je hem ook op Radio JND waar hij samen met een cameraman op pad wordt gestuurd om klusjes te klaren voor onze medemens.

Op zanggebied is Arno al vele jaren actief. Hij heeft ook al een aantal nummers op single uitgebracht waaronder ‘Zjefke is getrouwd’ en het duet ‘Ik wil alleen likes’ dat hij samen met Jan Biggel heeft uitgebracht. Z’n nieuwste parel is de feestplaat ‘Ik ben niet bang voor levenslang’. De melodielijn is gebaseerd op ‘Du kannst nicht immer 17 sein’ van Chris Roberts en de later uitgebrachte versie van de Havenzangers ‘Jij kunt niet altijd 16 zijn’.

Nou wil het geval dat de zanger Mike Vincent een paar jaar geleden op deze melodie al een eigen tekst schreef en uitbracht als: ‘Ik ben niet bang voor levenslang’. Omdat Arno zo te spreken was over deze versie ging hij naar Manfred Jongenelis om er zijn eigen draai aan te geven. ‘En dat is goed gelukt. Vooral de trompet en andere blazers maken daar deel van uit. Aan de tekst is verder niets veranderd’, verklaart Arno.

De opname van de clip heeft nogal wat voeten in aarde gehad. Je ziet als het ware een band die bestaat uit Arno Sloot. Je ziet hem als zanger, achtergrondkoor en als muzikant.

Raymon Hermans boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Raymon Hermans boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten