088-482 82 02 info@buronl.nl

Perry Zuidam

Wil je Perry Zuidam boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Perry Zuidam voor een evenement.

Perry Zuidam is inmiddels geen hele onbekende naam meer in het Nederlandse artiesten circuit. In de afgelopen jaren bracht de zanger diverse succesvolle singles uit zoals ‘Jij Kunt niet altijd 16 zijn”, “Toffe jongens” en “Zwoele Zotte Zomer”.

Ook de nieuwe single “Voor Jou” die Perry heeft uitgebracht, begin Oktober,  gaat als een trein en zonder nog al teveel media aandacht behaald deze single al goede streaming cijfers.

Onlangs is Perry de samenwerking aangegaan met de Viking Entertainment Group/ Buro NL om de optredens van Perry nog meer te professionaliseren en zich op de landelijke markt te gaan begeven.

Perry staat al een paar keer per week op de bühne maar tot nu toe voornamelijk in de regio Zuid Holland. De tijd is rijp om daar verandering in te brengen zo vinden zijn management BuroNL en Perry Zuidam zelf.

Vanaf 25 oktober zal er tijdelijk een reclamespot te horen zijn op RadioNL om hier extra bekendheid aan te geven.

Perry Zuidam boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Perry Zuidam boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten