Selecteer een pagina

Niels Korsuize

Wil je Niels Korsuize boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Niels Korsuize voor een evenement.

Als 14 jarig jongetje begon Niels met plaatjes draaien in discotheken en kroegen. Op feesten en partijen was hij dan ook vaak te vinden. Zijn wil om te zingen was ook hier al aanwezig. Jaren later besloot hij hier dan ook serieus werk van te maken. De eerste woorden kwamen op papier en zijn eerste hit ontstond.

Niels Scoorde in 2020 goed in de hitlijsten met zijn eerste single Mariloe. Het Nederlandstalige circuit maakt kennis met Niels en wat is iedereen enthousiast! Zijn eerste single wordt een hit en heeft ondertussen al meer dan 2.3 miljoen streams op Spotify. Wat een prestatie!

Wat volgde in 2021 waren zijn singles: Het Perron en De Zomer. Ook deze nummers werden goed ontvangen. Van Niels kun je daarom ook weer veel nieuw materiaal verwachten in 2022.

Niels Korsuize boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Niels Korsuize boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten