Selecteer een pagina

Jan Biggel

Wil je Jan Biggel boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van William Burg voor een evenement.

Jan Biggel werd in een korte tijd beroemd in het Brabantse land, maar ook in verre omstreken is hij te horen met de klompensound. In 2020 liet hij voor het eerste van zich horen met het liedje ‘’Fleske D’r In Fleske Deruit’’. Zijn meest bekende hit is toch wel ‘’Ons Moeder Zeej Nog’’. Ook heeft hij nog een aantal hits gemaakt samen met Arno Sloot zoals ‘’Ik Wil Alleen Likes’’ en ‘’We Gaan Op Stap’’. Deze werden goed ontvangen door het Brabantse volk. Jan weet de stemming er altijd goed in te brengen en zorgt dat de glazen gevuld worden.

Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de Carnaval van 2022 helemaal los gaat komt Jan Biggel met een speciale versie van ‘’Ons Moeder Zeej Nog’’. Je kunt dus met zekerheid zeggen: Het is pas feest als Jan Biggel is geweest.

Bekend van:

  • Specialist in klompensound
  • Optredens op o.a. Festyland, Wish Outdoor en jouw kroeg op de hoek
  • Ons Moeder Zeej Nog: Doe Da Nou Nie

Jan Biggel boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Jan Biggel boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten