Selecteer een pagina

Henk Damen

Wil je Henk Damen boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Damen voor een evenement.

Henk Damen behoort tot de nieuwe lichting vertegenwoordigers van het Nederlandse levenslied. Hij groeide op met het Nederlandstalige repertoire en voor hem is er dan ook geen ander genre dat hem zo nauw aan het hart ligt. “Ik vind het fantastisch om het levenslied te mogen zingen,” zegt hij dan ook vol trots.

Henk was een paar jaar geleden nog profvoetballer bij FC Den Bosch. Toen hij door trainer Hans Kraay Jr. werd gevraagd om als spits voor het voetbalelftal FC Ophemert te mogen spelen, zegde Henk toe. Henk vroeg wel om een tegenprestatie. Hij vroeg Hans zijn demo bij enkele kopstukken in de muziekwereld neer te leggen. Dit pakte goed uit en nog geen twee dagen later kreeg Henk al een belletje.

Een echte verklaring voor zijn toenemende succes heeft Henk niet, maar hij heeft wel z’n vermoedens. “Ik ben er nooit van uitgegaan dat ik binnen drie maanden beroemd zou zijn. Ik ben nu een paar jaar bezig en nu pas begin ik te merken dat ik steeds populairder word. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt heel goed je best doet en goede liedjes maakt, dat je je als artiest enorm kan ontwikkelen.” Kenmerkend voor Henk is dat hij zijn liedjes vanuit zijn hart zingt, en met zijn gevoelige stem en positieve uitstraling hij bij veel mensen de gevoelige snaar weet te raken.

Inmiddels begint Henk de vruchten te plukken van de oprukkende populariteit van het Nederlandstalige lied. Zijn single ‘Liefde Is…’ kwam in de eerste week van de release al binnen in de Nederlandse Top 100. Hij wordt ook wel de ‘coming man’ van het levenslied genoemd en we zullen in de toekomst dan ook nog veel van hem horen.

De nieuwste single van Henk Damen is nu ook te streamen op alle bekende kanalen.
Stream ‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’ gemakkelijk en snel via Spotify, Youtube en alle andere kanalen!

Henk Damen boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Henk Damen boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten