Selecteer een pagina

Helemaal Hollands

Wil je Helemaal Hollands boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Helemaal Hollands voor een evenement.

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I Save The Day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engelstalige optredens. Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam Helemaal Hollands.

Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…! Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz. is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Op dit moment brengen Carlo & Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duitstalige hits en niet te vergeten stampende meezing-medleys.

Laat ook jouw evenement ‘HET FEEST DER HERKENNING’ zijn.

 

Helemaal Hollands boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Helemaal Hollands boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten