Selecteer een pagina

Danique

Wil je Danique boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Danique voor een evenement.

De Nederlandstalige zangeres uit Tiel maakte op jonge leeftijd al kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader, hij was geluidsman en had hierdoor de mogelijkheid om haar zoveel mogelijk te laten zien van de Nederlandstalige muziek en de artiesten. Danique ging graag mee en was hier enorm van onder de indruk.

In 2011 kwam Danique dan ook met haar eerste eigen single ‘Het leven is een wonder’. Niet veel later bracht ze haar tweede single al uit genaamd ´Als ik je vang´. Danique werd opgemerkt en steeds vaker geboekt voor optredens.

Danique heeft in een zeer korte periode al diverse singles op haar naam staan o.a. Zeven jaren, Ga met me mee, C’est la Vie, Drink jij een glaasje met mij, Hou me nog één keertje vast, Vlieg nooit te hoog, Oud Hollands Medley, Wat is het waard, In ons stamcafé, Het leven is een wonder, Een ware vriend en Heel Mijn Leven Wil Ik Zingen.

Al deze nummers zijn zeer goed ontvangen bij het Nederlandse publiek en Danique wordt nu dan ook al geboekt op festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten zoals ZOMERPOP en o.a. het voorprogramma’s van grote artiesten zoals Tino Martin bij de Fletcher hotels.

 

Danique boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Danique boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten