Selecteer een pagina

Corry Konings

Wil je Corry Konings boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Corry Konings voor een evenement.

Al meer dan veertig jaar draait ze mee in het artiestenvak. Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine” op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry.

Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam ze met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Corry kan buigen op een heel rijke periode van wel meer dan 270 liedjes, die zij gedurende haar carrière heeft opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want zij is nog steeds bezig. Na vele Nederlandstalige hits heeft Corry een CD uitgebracht die echt ‘anders’ te noemen is! Corry laat de jaren ’60 weer herleven! Ze zingt welbekende Engelstalige covers. Herinnert u zich de tijd dat u stond te swingen op nummers zoals o.a. ‘These Boots are made for Walking’, ‘Walk Right Back’ en ‘Let’s have a Party’.

Corry treedt nog steeds op; van solo optredens tot shows met andere artiesten zoals haar eigen Corry Koningsshow. Corry Konings, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt!

Corry Konings boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Corry Konings boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten