Selecteer een pagina

Wesly Bronkhorst

Wil je Wesly Bronkhorst boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesly Bronkhorst voor een evenement.

In 2003 gooide Wesly hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. De single ‘De Bouw Maakt Het’ die Wesly in december 2007 uitbracht, blijkt een schot in de roos. Het nummer is vaak op de radio te horen en wordt vaak aangevraagd. In 2008 kan het publiek genieten van twee EK-hits van Wesly: ‘Oranje Is Voor Iedereen’ en ‘Kom Vrienden’. En ook tijdens de feestdagen laat Wesly van zich horen als hij in december 2008 het nummer ‘Het Is Weer Kerstfeest’ uitbrengt. Met het nummer WY bereikte Wesly nummer 57 in de Dutch Mega Charts. Het nummer bracht zoveel aandacht dat er een geheel nieuwe versie speciaal voor het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe werd geproduceerd. Dit mocht Wesly dan ook live komen zingen. In 2012 bracht Wesly zijn kroegenhit ‘Kom allemaal maar in mijn armen’ uit waarmee hij hoog in de hitlijsten stond. Maar misschien wel Wesly’s bekendste plaat is ‘Trots Op Jou’. Een prachtig nummer, daterend uit 2018, waarbij men helemaal wegsmelt.

Wesly Bronkhorst was tien, toen hij er al van droomde om ooit op te kunnen treden in het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 werd dit werkelijkheid en gaf hij een uniek concert in een uitverkochte zaal. Hiermee trad hij in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Andre Hazes, die dit in 1982 ook deed.

In 2019 ging hij nog een stap verder en gaf de voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger in een uitverkochte Afas Live de show van het jaar. De ruim 4000 fans werden door de hitzanger getrakteerd op een show die in dit genre ongekend is. Samen met zijn gasten Berget Lewis, Belle Perez en Ruth Jacott heeft hij zijn grootste hits laten horen en gegeven waarvoor zij gekomen waren. Een avond om nooit te vergeten!

Wesly Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat. ‘Die mengeling zie je vaak terug in de zalen waar hij optreed. Zijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn. Dat houdt hem scherp, iedereen wil hij hetzelfde bieden. Als artiest is het belangrijk, dat je jezelf onderscheidt en dat probeer hij te doen met zijn muziek’.

Wesly Bronkhorst boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Wesly Bronkhorst boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten