Selecteer een pagina

Snollebollekes

Wil je Snollebollekes boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Snollebollekes voor een evenement.

1985 het jaar dat Gerrie Knetemann winnaar werd van de Amstel Gold Race én het jaar dat Snollebollekes werd geboren. Al snel werd duidelijk dat deze kleine jongen gemaakt was voor de showbizz. De act Snollebollekes is ontstaan toen een oplettende platenbaas het talent opmerkte. Dat zorgde voor een ontmoeting met Jurjen Gofers en DJ Maurice. Ze hebben hetzelfde gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek. De gedeelde passie voor carnaval en feestmuziek maakte het compleet en de act Snollebollekes werd een feit.

Hun eerste hit zal je zeker wel kennen, dat is namelijk ‘Vrouwkes’. Niet alleen is dit nummer meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube, ook werd ‘Vrouwkes’ uitgeroepen tot Partyhit van 2013. Na dit succes kregen de mannen een contract waar Justin Timberlake nog jaloers op kan zijn. Er ontstond een opvolger van ‘Vrouwkes’, namelijk ‘Snollebollekes (schudden met da kontje)’ en dat werd wederom een groot succes. Deze hit kreeg 1 miljoen views en werd ook nog eens carnavalskraker van 2014! Zelfs bij onze zuiderburen werd deze plaat veel op de landelijke radiostations gedraaid.

Afgelopen jaar stonden er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma. Niet alleen in Nederland maar ook langs de kusten van Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar heeft Snollebollekes de tent op zijn kop gezet. Bij die zinderende zomertour hoort natuurlijk een lekkere zomer hit. ‘Lekker Likkie’ is wat anders dan je gewend bent van Snollebollekes maar wel heerlijk om me da kontje te schudden.

Snollebollekes heeft dit jaar een makkelijke meezinger uitgebracht genaamd ‘Hoempapa’. “Als ge net een klein bietje heul veul gedronken hebt”. En het zingen gaat wat lastig en vooral met heul veul tekst. Snollebollekes heeft een remedie met een lettergreep of drie. Zing dan hoempapa, hoempapa, met wat melodie.” Kortom, door Snollebollekes te boeken ben je verzekerd van feest met hoofdletter ‘V’.

Snollebollekes boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Snollebollekes boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten