Selecteer een pagina

Senna Willems

Wil je Senna Willems boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Senna Willems voor een evenement.

Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten in de auto, met haar vader. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit.

Senna Willems doet dan ook niets liever dan optreden. De zeventienjarige Senna Willems behaalde in de finale van TV Programma We Want More een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis.

Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden. Als een droom die uitkomt nodigde André Hazes haar na haar deelname aan We Want More uit om te komen zingen tijdens “Holland Zingt Hazes” dit jaar in de Ziggo Dome.

De single ‘Ik weet dat je bestaat,’ een Nederlands levenslied op de melodie van ‘El Triste’ van Marc Anthony, was het eerste wapenfeit van de talentvolle zangeres in 2021. Binnenkort  komt Senna haar nieuwe, vrolijke, uptempo single uit getiteld “Alles” geschreven door o.a. René Karst. Volgend jaar, in november 2022 komt haar debuutalbum uit. 

Senna Willems boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Senna Willems boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten