Selecteer een pagina

Roy Donders

Wil je Roy Donders boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roy Donders voor een evenement.

Roy Donders. De stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop.

Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium.

De laatste jaren is Roy druk bezig geweest met zijn muziek en heeft hij onderandere samengewerkt songwritters Ton en Gerard Koopmans, die het lied ‘Waar Ben Je Nou schreven voor de overleden grootouders van Roy. In 2019 verscheen de singele ‘Al Mijn Maten’ die de stylist van het zuiden schreef met Wesley Klein. Later dat jaar bracht Roy samen met Cory Konings in een deut de kerstsingle ‘Voor iedereen De Allermooiste Dagen’ uit.

Roy Donders boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Roy Donders boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten