088-482 82 02 info@buronl.nl

René le Blanc

Biografie

Op dit moment is René le Blanc te zien in het programma ‘Ik geloof in Mij’ van SBS6.

René le Blanc is vooral bekend van de hits “Alle sterren keken toe”, “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens.

In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection. Met evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.

In 2008 stapte René le Blanc over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met Jacqueline scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv en te gast op het Mega Piraten Festijn.

Ook bij onze oosterburen stond René in de beginfase van zijn carrière met regelmaat op de bühne. Door dit succes was er de wens om een Duitstalige singel uit te brengen en er is gekozen voor “Ich lass dich nie mehr gehn”.
Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders. Andere producties van René zijn “Jij maakt me gek”, “Kleine Madonna” en “In Tirol”. De nieuwe single van Rene, getiteld ‘If I tell you’ is net uit!

Bekijk ook onze andere artiesten