Selecteer een pagina

René Karst

Wil je René Karst boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Karst een evenement.

Klaar voor een feestje? de nieuwste single van Rene heet: ”Una Cerveza Por Favor” en gaat over het bekendste drankje van Nederland. Onwijs veel kermissen, feesttenten en festivals boeken hem omdat dit nummer, samen met ‘Atje Voor De Sfeer’ en ‘Liever Te Dik In De Kist’, gaat over wat iedereen voelt. ”Liever te dik in de kist” is hierin natuurlijk de ’knijter van een hit’ die we ondertussen al weer jaren kennen. Het nummer wat hij samen met vriend en collega Stef Ekkel schreef is een grote hit waardoor hij inmiddels landelijk een bekende zanger is geworden! Op een Feestavond, Kermis, Carnaval- of Personeelsfeest wordt hij veel geboekt en dat door heel Nederland en België!
Een optreden van deze sympathieke zanger is een feestje met repertoire dat zeker niet standaard is.

Hij verraste iedereen met FEESTPOP programma en nummers als: “SUPERGAVE TIJD”, “OP DE TAFEL DANSEN”, “HELEMAAL NIETS” en de stamper “HOLLANDERS” die in 2016 ook al bij alle Nederlandstalige lijsten de nummer 1 positie bereikt. LIEVER TE DIK IN DE KIST maakt dat René inmiddels een veelgevraagd artiest is en dat zal de komende tijd alleen nog maar blijven groeien.
Met onder andere een Status Quo Medley betrekt hij op een speciale manier zijn publiek bij zijn optreden en laat hij zien dat hij zeer muzikaal is.

Als geen ander weet René (ook bekend als ‘de man met de groene bril’) zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” en “Annemarie” niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René Karst door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit wordt genoemd.

René Karst boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? René Karst boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten