Selecteer een pagina

     Over BuroNL

BuroNL is onderdeel van de Viking Entertainment Group. Viking Entertainment bestaat als entertainmentbedrijf al meer dan 50 jaar. Onder de naam Viking Productions opereerde het bedrijf sinds de oprichting jarenlang vanuit het Noord-Limburgse Stramproy, maar sinds 2000 is het hoofdkantoor gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther en werd de naam gewijzigd in Viking Entertainment. 

 

Naast BuroNL vallen ook de volgende merken en/of specialistische werkzaamheden onder de Viking Entertainment Group: Viking Entertainment, BURO2010, SODIFFERENT Agency, Viking Artiestenmanagement, Viking Events, Viking Theaterproducties, Stimmungsburo, Viking Travel en Viking Music (label).

 

Anno 2022 wordt er met ruim 20 medewerkers dagelijks gewerkt aan entertainment-programma’s in binnen- en buitenland voor festivals, discotheken, feesttenten, televisieprogramma’s, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. BuroNL heeft een groot exclusief bestand van artiesten, bands en DJ’s en een uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse entertainmentwereld.

 

Binnen de Viking Entertainment Group hanteren we de “open mind” filosofie. Dat betekent dat trends worden gevolgd, samenwerkingen met vergelijkbare bedrijven in de branche worden aangegaan en nieuwe initiatieven worden ondersteund. 

 

“We komen allemaal uit het entertainment-circuit, zowel als organisator en muzikant, maar vooral als mens”. 

 

Onze ervaren medewerkers in Heeswijk-Dinther en Emmen staan klaar voor een professioneel advies. Loop gerust eens binnen in één van onze sfeervolle kantoren, de koffie staat altijd klaar!