Selecteer een pagina

Nick Nicolai

Wil je Nick Nicolai boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nick Nicolai voor een evenement.

Zanger Nick Nicolai uit de Zuid-Hollandse plaats Haastrecht heeft zaterdag tijdens de SBS6-talentenjacht Topper Gezocht diepe indruk gemaakt met zijn vertolking van André Hazes’ megahit ‘Zij Gelooft In Mij’. Al na de eerste noten zaten Jeroen van der Boom, Gerard Joling, René Froger en Jan Smit met open mond en stijgende verbazing naar de loepzuivere uithalen van Nick te luisteren. De winnaar van Holland’s Got Talent 2016 heeft met zijn succesauditie een zogenoemde hotseat veroverd, waarmee hij een gegarandeerde plek heeft in de halve finale van Topper Gezocht.

En niet alleen de jury was zwaar onder de indruk. Heel Nederland valt voor de jonge, opvallend introverte zanger. Het YouTube fragment van Nick’s optreden van afgelopen zaterdag is inmiddels ruim 305.000 keer bekeken! Hij laat daarmee zijn concurrenten ver achter zich! Ook de landelijke media heeft Nick opnieuw ontdekt; in bijna alle landelijke dagbladen wordt Nick geroemd om zijn buitengewoon knappe prestatie en op social media is de bom inmiddels ook gebarsten!

Nick Nicolai staat voor velen bekend als de opvallende winnaar in het tv-programma “Holland’s Got Talent”. Bij de audities heeft hij al laten zien dat hij een zeer open jongen is met een gigantische passie voor muziek. Keer op keer bleef hij de jury verbazen en verrassen en heeft hij bewezen dat hij gehoord moet worden.

Sinds dit avontuur is alles in een vogelvlucht gegaan voor Nick en heeft hij met zijn singles bewezen een zeer veelzijdige artiest te zijn. Van soul nummers als “Superstition” en “Soul Man” tot Nederlandstalig met zijn nieuwste single “Mijn wereld”. Nick is daarmee een artiest die je in de gaten moet houden en waar je nog veel meer van gaat horen in de toekomst!

Nick Nicolai boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Nick Nicolai boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten