Selecteer een pagina

Natasja & Edwin

 

Wil je Natasja & Edwin boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Natasja & Edwin voor een evenement.

Natasja is al jaren bekend als beste Helene Fischer Tribute van Nederland en heeft daarnaast prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op jou”.
Edwin van Hoevelaak heeft jaren geleden zijn solocarrière op een laag Pitje gezet toen hij als producer grote successen behaalde en nummer 1 hits scoorde voor oa Nick & Simon, Jeroen vd Boom en André Hazes jr.

Tijdens de lockdown is dit lief paar livestream-concerten gaan verzorgen voor hun volgers op Facebook en dit werd al snel een enorm succes!
Een duo was geboren en het gevolg was dan ook hun eerste single “dichterbij dan ooit”. Dit nummer schreef Edwin samen met Marcel Fisser en Bram Koning.
Jan Keizer (BZN) is druk bezig met het schijven van een vervolg duet voor Natasja en Edwin.

Boekt u Natasja en Edwin dan krijgt u Feest de erkenning!! Dat wil zeggen heerlijke meezingers en medley’s van oa BZN, Duitsche schlagers, Hollandse hits etc.. Kortom deze twee rasartiesten zullen u en uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Natasja & Edwin boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Natasja & Edwin boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten