Selecteer een pagina

Mike Peterson

Wil je Mike Peterson boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mike Peterson voor een evenement.

Mike Peterson mag zich met enige trots al jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften maar ook in cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

In 2015 deed Mike Peterson mee met het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk in de finale een derde plek behaalt. Hierdoor krijgt hij landelijke bekendheid en mag hij vijf avonden schitteren in de Amsterdam Arena tijdens de halftime show van ‘Toppers in Concert’. Ook vraagt Ruth Jacott hem mee op haar ‘Vijf Steden Tour’ waar hij het voorprogramma verzorgt maar ook een prachtig duet met haar in de show ten gehore brengt. Met zijn single ‘Ik Kan Zo Niet Verder’ werd hij genomineerd voor een Buma Award, en de single ‘Altijd Bij Jou Zijn’ die hij in 2016 samen met vriend en collega Yes-R uitbrengt resulteert zelfs in een nummer 1 hit. Zijn nieuwste single Dansen staat alweer enkele weken hoog in de Nationale hitlijsten en laat wederom zien dat Mike Peterson een gevestigde naam is in Nederland.

Een optreden van Mike Peterson staat garant voor een feest der herkenning. De volgende nummers maken deel uit van zijn repertoire:
Blurred Lines – Robin Thicke
Vandaag Is Van Ons – Mike Peterson
I Can’t Stop The Feeling – Justin Timberlake
Ik Kan Zo Niet Verder – Mike Peterson
Shape of You – Ed Sheeran
This Is What It Feels Like – Armin van Buuren
Dansen – Mike Peterson
Dance medley met o.a. I Got A Feeling, Give Me Everything Tonight etc.

Mike Peterson boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Mike Peterson boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten