Selecteer een pagina

Melissa Smilda

Wil je Melissa Smilda boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Melissa Smilda voor een evenement.

Als klein meisje was Melissa al dol op het Hollandse repertoire. Melissa luisterde veel naar de Nederlandse muziekzenders en met name het Hollandse Lied (vooral Marianne Weber) sprak haar erg aan. Piratenmuziek zat toen al in haar bloed, maar ze had geen enkele ambitie om zelf op de planken te staan. Daar kwam verandering in nadat ze op de Pinkstermarkt in Leek door de plaatselijke band op het Podium werd geroepen, ze wilde er graag zo snel mogelijk weer van af.

Prompt ontving ze een uitnodiging om bij een Piratenfeest in Peize te komen om een liedje in te zingen. Hierbij had ze veel succes en niet veel later had Melissa verschillende optredens geboekt staan. Toch ontbrak het haar als jong meisje wat podiumervaring en besloot samen met haar vader te gaan zingen.

In 2017 werd ze door producer Arjan Venemann benaderd  om een solo single op te nemen : ‘De allermooiste ogen’. “Eigenlijk was ik gelijk verkocht. De melodielijn en de muziek spraken mij erg aan.”

Het is een vrolijk en vlot nummer over: mooie ogen en verliefdheid en is een absolute meezinger met een hoog feestgehalte, waarin enkele country invloeden zijn verwerkt en daarbij een uitstekend dansbare plaat is geworden. “De zangeres heeft een prettige sound en heeft daarnaast ook een goede uitstraling”, schrijft een Nederlandse muziek website en noemt haar een talent met een ‘Veelbelovend debuut’!!

Haar 2e single “ik ben de weg weer even kwijt” is geschreven door Pascal de Vormer en wederom geproduceerd door Arjan Venemann, Een prachtig feestnummer waar iedereen menig polonaise op heeft gelopen.

In 2018 werd Melissa benaderd door de bekende producer Martin Sterken met de titel “Amore mijn grote liefde” .Deze werd door vele luisteraars omarmt en veel gedraaid door de Nederlandstalige radio zenders. 

Haar laatste 3 singles vanaf 2019  “Ik wil dat jij meteen ook gaat“, “Zolang er sterren aan de hemel staan” en “Die allereerste Kus”, zijn opgenomen bij de Goldstar Music studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Dankzij deze 2 Top producers zijn ook haar laatste 3 singles zeer succesvol in de Nederlandstalige Hitlijsten.

Onlangs kreeg Melissa een artiestencontract aangeboden bij NRGY Music, een kans die zij met beide handen heeft aangegrepen. Tom Peters daarover: ’al langere tijd hebben we Melissa gevolgd en zagen we een gestage groei in haar carrière. Tot nu toe is zij vooral in de 3 Noordelijke provincies een bekende Hollandstalige zangeres. Wij denken door onze input haar snel een landelijke bekendheid te kunnen gaan geven. Melissa heeft hier alle talenten voor …… een prachtig uiterlijk én natuurlijk een geweldige stem, ondersteund door haar grote werklust, kortom alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst.’

Melissa over haar samenwerking: ‘ik ben hartstikke trots dat ik gevraagd ben door NRGY Music om samen met hen aan mijn carrière te gaan bouwen. De eerste ervaringen zoals de keuze van de liedjes, de fotosessies en alle social media kennis van NRGY Music gaan mij zeker helpen de komende tijd. Ik heb er heel hoge verwachtingen van….’.

De eerste single van Melissa bij NRGY Music is getiteld “Al heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen”, een moderne Hollandse meezinger, die zijn weg naar de Nederlandstalige radiostations zeker gaat vinden. Vanaf nu moet Nederland rekening gaan houden met het talent van: Melissa Smilda!

 Melissa`s live optreden bestaat uit gezellige meezingers, maar ook een Duitse Schlager of een stevig Rocknummer kan voorbij komen. Kortom een optreden van Melissa Smilda zorgt voor een feest waar iedereen nog lang over spreekt.

Melissa Smilda boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Melissa Smilda boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten