Selecteer een pagina

Martin Sterken

Wil je Martin Sterken boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Martin Sterken voor een evenement.

Martin Sterken is in de loop der jaren een begrip geworden in de Nederlandstalige muziekwereld. Met meer dan 400 geproduceerde cd’s behoort hij tot de nieuwe lichting topproducers in het Nederlandstalige genre.

Sterken is ooit begonnen als producer/schrijver van Jannes en dit heeft hij nooit losgelaten. Nu andere artiesten uit binnen- en buitenland de weg naar zijn studio weten te vinden komen daar alleen maar artiesten en hits bij.

Aan zijn muur hangen dan ook al meerdere gouden awards. Gewonnen door de produkties en teksten die hij heeft gemaakt voor deze artiesten. Als echt gevoelsmens en levensgenieter probeert hij met zijn liedjes en produkties de juiste snaar te raken bij het publiek en de artiesten. De talloze hits die op zijn naam staan zijn dus ook echt iets om trots op te zijn.

Martin produceert dus niet alleen muziek, hij schrijft ook teksten en composities voor diverse artiesten. Hij begeleidt het volledige produktieproces en neemt daarbij vele zorgen uit handen door zijn expertise en het gebruik van zijn netwerk. Met meer dan 1000 liedjes die reeds van zijn hand zijn gekomen, beschikt hij over een groot oevre die iedere dag groeit.

Martin zijn roots liggen in het live-circuit als musicus/zanger toen hij al op 10-jarige leeftijd zijn carrière begon. 20 jaar geleden schreef en produceerde hij voor zijn toenmalige band De Stemmingmakers de piraten hit ‘1 moment in je leven’. Vele hits volgenden zowel met de band als solo.

Een optreden van Martin is een feest van herkenning! En ook voor een avondje presenteren draait Martin zijn hand niet om..

 

Martin Sterken boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Martin Sterken boek je exclusief bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.  

Bekijk ook onze andere artiesten