Selecteer een pagina

Mart Hoogkamer

Wil je Mart Hoogkamer boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mart Hoogkamer voor een evenement.

De in 1998 geboren zanger brengt in september 2016 samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Dit jaar wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

In februari 2017 komt Mart met zijn eerste eigen single: ‘In Mijn Droom’, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer ‘Lekker Leven’ de Costa Brava op zijn kop. Dit nummer levert hem een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar o.a. op tijdens het Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley, hij wordt genomineerd voor een BUMA NL Award en eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

Mart wordt gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, de toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit gaan opzoek naar een nieuwe collega die samen met hen zal mogen optreden in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en verzorgt samen met de andere finalisten de halftime show. In deze tijd komt Mart ook met zijn debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’.

In augustus 2020 gaat Mart viral met een cover van Unchained Melody, deze zong hij spontaan in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen views en alle lovende reacties motiveren Mart. 2021 was dan ook het absolute hoogtepunt. Waar de pandemie voornamelijk roet in het eten gooit bij de meeste artiesten, weet Mart één van zijn grootste hit te scoren. De single ‘Ik Ga Zwemmen’ kent inmiddels miljoenen streams, nu weet echt iedereen wie Mart Hoogkamer is!

Mart Hoogkamer boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Mart Hoogkamer boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten