Selecteer een pagina

Johnny Bolk

Wil je Johnny Bolk boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Bolk voor een evenement.

Wie is Johnny:
Johnny werd geboren te Almelo op 27-04-1970. Als zoon van een transportondernemer reed Johnny heel Europa rond, meezingend op de Welbekende “truckers country klanken”. Dat de muziek voor een trucker een van de weinige afleidingen is tijdens zijn lange ritten kris kras door Europa, was voor Johnny ook een aanleiding om zich, naast zijn werk als trucker en transportbegeleider, meer te verdiepen in de muziek. En zo ontstond zijn eerste single.
 
Hoe het begon:
“Dromen moet je proberen waar te maken” en zo werd besloten om eens een single op te gaan nemen. “ Convoi Exceptionnel” was geboren en de basis was gelegd…
 
Het vervolg:
Met tekstschrijvers als o.a. Hans Louws, Dick van Altena, Frank Swenne en af en toe een nummer van Johnny zelf, werden meerdere singles opgenomen.
 
De meeste nummers vonden met succes de weg naar de radiostations en piraten. En zelfs enkele tot de Nederlandstalige top 30.
 
De truckersnummers werden gebundeld tot een mooi Nederlandstalig truckersalbum “Convoi exceptionnel”
 
Ondertussen werd er weer volop geschreven voor een vervolg Album.
 
Door de Corona tijd moesten we even het roer een beetje omgooien en hebben we een tweede album opgenomen. Geen Nederlands maar een wens van Johnny zelf. Engelstalige Country! Covers en eigen nieuw geschreven nummers.
 
Variërend van “Island in the Stream tot Where corn don’t grow” incl. de nieuwe single “Lovin on the Highway” die op 27-04-2021 is uitgekomen.

Johnny Bolk boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Johnny Bolk boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten