Selecteer een pagina

John West

Wil je John West boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John West voor een evenement.

In 2010 schreef John West samen met Manfred Jongenelis het veel beluisterde nummer ‘Jouw Blik Jouw stem’. In november 2012 bracht hij zijn eerste album uit genaamd ‘Jouw Blik’. Twee jaar later kwam dan ook het vervolg album ‘Jouw Stem’.

In 2016 vierde John West zijn 10 jarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Van de veelbesproken deelname aan het programma Bloed, Zweet En Tranen tot de miljoenen views die zijn samenwerking met goede vriend en collega Lange Frans op YouTube trokken. Van een gastoptreden bij de Toppers tot de eigen shows voor enthousiaste menigten. Ter ere van het jubileum brengt John West in februari 2016 zijn 3e album ‘Jouw glimlach op je mond’ uit met wederom een duet met Lange Frans en deze keer ook een duet met Wolter Kroes.

In 2017 nam John West maar liefst twee Buma NL Awards en een gouden plaat voor ‘Lekkerding’ in ontvangst. Zijn hit ‘Wit Zwart’ was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca. Hij eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. Met de verzameling nieuwe nummers gaat John West eind 2018 op tour. In 2020 bracht John West zijn single ‘Je Raakt Me Zo’ uit en zijn laatste single heet ‘In de Nacht’.

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt en dat het op ieder evenement goed doet. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn aantal fans nog steeds blijft groeien en  de afgelopen 10 jaar heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn.

John West boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? John West boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten