Selecteer een pagina

John de bever

Wil je John de Bever boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John de Bever voor een evenement.

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van John ‘Als ik later eens trouw’ is een regelrechte hit geworden. Meer dan 100.000 exemplaren en tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren zorgde ervoor dat zijn naam werd gevestigd.

Naast een carrière als profvoetballer waarbij hij in 1997 zelfs is uitgeroepen tot Beste Zaalvoetballer Van De Wereld heeft hij al vele hits op zijn naam staan en richt hij zich nu vooral op zijn carrière als zanger.

In 2010 scoort John een unieke hit prestatie. Hij staat namelijk met twee tracks van één single in de Dutch Single Top 100. Alleen The Beattles wisten dit ook te bereiken. Dit laat maar weer zien hoe geliefd John de Bever is.

John heeft al veel duetten gezongen. Zo heeft hij singles opgenomen met o.a. Anny Schilder, Charlene, Koos Alberts, Marianne Weber en Jan Smit.

Het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, waarvan de videoclip al ruim 22.000.000 keer is bekeken, is bekroond met een BUMA NL Award en een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. In 2017 kronen de Oranje Leeuwinnen dit nummer tot hun lijflied en hiermee vestigt John definitief zijn naam.

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. 

John de Bever boeken doe je bij BuroNL!
Boeken voor jouw evenement? John de Bever boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten