Selecteer een pagina

Johan Veugelers

Wil je Johan Veugelers boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johan Veugelers voor een evenement.

Op het podium ontpopt Johan zich tot een rasentertainer die zich volledig geeft om zijn publiek te vermaken. Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt. 2017 en 2018 kenmerkten zich door een bomvolle agenda en optredens op de grotere evenementen in Vlaanderen, maar sinds kort – en mede gesteund door zijn succesvolle deelname aan het TV-programma “Topper Gezocht” – is Johan een revelatie in “zijn eigen” Nederland met inmiddels geplande optredens in Ahoy Rotterdam en de IJsselhallen te Zwolle. Kortom waar Johan op zijn accordeon speelt… is het een garantie voor feest!!

 

Johan Veugelers boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Johan Veugelers boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten