Selecteer een pagina

JAMAN

Wil je Jaman boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaman voor een evenement.

Jaman is geboren en getogen in het mooie Overijssel en van kleins af aan was hij al vaak te vinden op podia en feesten in de buurt. Sinds 2011 heeft Jaman naam gemaakt in het Nederlandstalig circuit. Zijn singles ‘Goede Vader’ en ‘Gewoon Weer Opnieuw’ die in dit jaar uitkwamen, hebben Jaman doen beseffen dat hij van zingen, zijn werk kon maken. Elk nummer brengt Jaman met veel gevoel. Het debuutalbum van de zanger, ‘M’n Dromen’, verscheen in 2012 en dat leverde drie hitsingles op in datzelfde jaar.

Jaman heeft een geweldige uitstraling en weet altijd de aandacht van het publiek te trekken met zijn warme stemgeluid. Jaman is enthousiast en weet van elke gelegenheid een groot feest te maken.

Het duet met Tamara Tol laat weer een andere kant van zijn muzikale talent zien, samen rock ‘n rollen met het nummer ‘Je Bent Nog Mooier Dan Mooi’. Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken.

Jaman boeken doe je voor elke gelegenheid. Door Jaman te boeken, sta je garant voor een geweldig evenement. Jaman komt met de ene na de andere hit en ondertussen is hij heel populair in vele Nederlandse zalen. Hij voelt zich dan als een vis in het water en overal waar Jaman optreedt, krijgt hij het publiek in een feestelijke stemming. Dit komt vooral door zijn lekkere feel good nummers. Jaman weet dat hij zijn eigen stijl moet beschermen, maar hij is ambitieus en wil meer. Eén ding is zeker, Jaman heeft zich blijvend gevestigd in de hogere segmenten van de Nederlandse muziekindustrie.

Jaman boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Jaman boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten