Selecteer een pagina

Jacques Herb

Wil je Jacques Herb boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jacques Herb voor een evenement.

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren. Amper 15 jaar oud kwam Jacques Herb in dienst bij de “Wilde vaart ” en liet in diverse zeehavens over de hele wereld zijn zangtalent horen.

Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1990 de “Posthoorn Talentenjacht”. De finale werd door de AVRO op televisie uitgezonden en toen Pierre Kartner Jacques zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb’s eerste single “De Toreador” kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied “Manuela”, die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revue’s optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij, de bekende Antwerpse heldentenor en professor, Marcel Vercammen.

Ook scoorde Jacques een zomerhit met “Ik heb de zomer meegebracht”. Hij stond 6 weken in de Dutch Charts met deze zomerse plaat. Jacques Herb is op het podium een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu en zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest!

 

Jacques Herb boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Jacques Herb boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten