Selecteer een pagina

het piratenduo

Wil je Het Piratenduo boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Piratenduo voor een evenement.

Wat krijg je als men 2 doorgewinterde musici bij elkaar zet en duo laat vormen dat is gespecialiseerd in volkse feest- en piratenmuziek?  Het Piratenduo! Martin Sterken is sinds jaar en dag zeer bekend in de Nederlandstalige muziekwereld als hitproducer en songwriter voor vele bekende en minder bekende artiesten zoals o.a Jannes, Bouke, Henk Wijngaard, Arie Ribbens en vele anderen. Vroeger speelde hij met zijn band De Stemmingmakers op zijn keyboards de zalen plat en Martin is wegens drukte in de studio’s een aantal jaren geleden het rustiger aan gaan doen.

Nú kruipt het bloed weer waar het niet gaan kan en is hij niet alleen maar solo te boeken, maar ook samen met topgitarist Jan de Vrieze als live-duo! Jan de Vrieze staat bekend als 1 van de betere gitaristen van Noord-Oost Nederland en staat al meer dan 35 jaar op het podium. Woody Wiss, Black Lake, Hollywood Horse Shit en talloze andere bands en theateroptredens staan op zijn cv. De echte piratenkneiters passeren de revue evenals Duits en Engelstalig repertoire uit het glorijke piratenmuziek verleden van ons land. Songs van Jannes, de Fourtak, George Baker, Arne Jansen, De Havenzangers en vele anderen staan op hun programma! Een ouderwets gezellig duo met samen meer dan 60 jaar ervaring!

    Het Piratenduo boeken doe je bij BuroNL!

    Boeken voor jouw evenement? Het Piratenduo boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

    Bekijk ook onze andere artiesten