088-482 82 02 info@buronl.nl

Helemaal Hollands

Biografie

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de
Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I Save The Day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engelstalige optredens. Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam Helemaal Hollands.

Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!
Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz. is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Op dit moment brengen Carlo & Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duitstalige hits en niet te vergeten stampende meezing-medleys.

Laat ook jouw evenement ‘HET FEEST DER HERKENNING’ zijn.

Helemaal Hollands komt wederom met een hit!

En dat is de klassieker Michaela, oorspronkelijk van Bata Illic en nu in een nieuw feestelijk jasje gestoken door de twee mannen van Helemaal Hollands. Met deze plaat wordt elk feestje gegarandeerd een spektakel. Het is een plaat die meteen in je hoofd blijft zitten en er nooit meer uit gaat. Oftewel Helemaal Hollands is helemaal terug in de feestsferen!

Bekijk ook onze andere artiesten