Selecteer een pagina

Ferry de Lits

Wil je Ferry de Lits boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry de Lits voor een evenement.

Ferry’s muziek carrière begon in een café. Zijn stamkroeg sponsorde in 2004 zijn eerste single: “Kijk in mijn hart”. Vanaf dat moment ging het voor de wind voor Ferry de Lits.

Er volgt een exclusief platencontract en Ferry brengt diverse cd’s uit en scoort hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20! Denk aan de singles: “Zacht tikt de regen”, “Joana” en natuurlijk “Oh Luister Toch”. Met deze single staat Ferry aan de vooravond van een nationale doorbraak.

Erg trots is hij op de duetten ‘’Vrienden Voor Altijd’’ en ‘’Dan Zal Ik Er Zijn’’ die hij maakt met goede vriend Django Wagner.

Live weet Ferry een breed publiek te bereiken door zijn zeer gevarieerde repertoire en een entertainmentgehalte voor jong en oud. Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads, Nederlandstalig en Engelstalig en soms zelfs Italiaans of Spaanstalig.

Alle liedjes van Ferry de Lits die tot nu toe zijn uitgekomen hebben iets unieks en herkenbaars. Kortom: de “Lits-sound”.

 

Ferry de Lits boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Ferry de Lits boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten