Selecteer een pagina

DIrk meeldijk

Wil je Dirk Meeldijk boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Meeldijk voor een evenement.

Dirk is geboren en getogen in Hillegommer. Als kind zong hij al volop liedjes van Heintje of gezellige Amsterdamse meezingers. Toen André Hazes bekend werd was hij niet te houden, in zijn ogen waren dat pas echt mooie nummers. Hij volgde Hazes overal en leerde hem persoonlijk kennen. Het zingen zat hem in het bloed, natuurlijk zong hij de liedjes van zijn grote idool. André wist dit en zei dat hij moest volhouden en zichzelf moest blijven.

In 2007 werd het tijd voor een eigen album. Er werd gezocht, en een geschikt nummer werd gevonden. Ze gingen de studio in en zo werd “Ik hou van het leven” geboren. Van dit album verschenen nog een paar succesvolle singles: “In mijn kroegie”, “Het is voorbij” en “Vier zomers lang”.

Zijn tweede album, heette “Ik ben wie ik ben”. Van dit album verscheen “Adieu, adieu” op single en haalde de top 20. Ook het nummer “Ik hou van jou” was een grote hit. Andere succesvolle singles van Dirk zijn: “Jouw accordeon”, “Het hoeft niet meer van mij”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Ook maakte Dirk een uitstapje naar de carnaval met de single “Alle mensen zijn gelijk” en “Heel De Kroeg Op Stelten” die hij samen maakte met Dennis Jones.

In 2015 maakte Dirk het liedje “Waarom Laat je Mij Alleen” Dit liedje bracht hij uit bij zijn eigen platenlabel DML. Met dit platenlabel is een langgekoesterde wens van de zanger in vervulling gegaan. Dirk is een echte “man van het volk”. Hij is oprecht en houdt van mensen.

In 2016 wint Dirk Meeldijk de Koos Alberts award. Uit handen van Joke en Koos Alberts ontving hij een award in de categorie BESTE ZANGER VAN NEDERLAND. Het is natuurlijk volkomen terecht dat de zanger van hits als “Ik hou van het leven”, “Vier zomers lang”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en vele andere werd beloond met een award. Dirk beschikt over een prachtig stemgeluid en is op het podium een graag geziene gast.

 

Dirk Meeldijk boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Dirk Meeldijk boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten