Selecteer een pagina

Danny de Munk

Wil je Danny de Munk boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny de Munk voor een evenement.

Het ras-Amsterdammertje Danny de Munk maakt als twaalfjarige in 1984 zijn debuut in de speelfilm Ciske de Rat. De door hem gezongen titelsong van de film ”Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen”, wordt een grote hit. Als een mini-uitvoering van André Hazes wordt De Munk in één klap tieneridool en hartenbreker van vele pubermeisjes. Ook de opvolger ”Mijn Stad” wordt een grote hit en bezorgt hem een sterstatus op zeer jonge leeftijd.

Begin 1991doet De Munk auditie en wordt aangenomen voor de rol van Marius in de groots opgezette musical Les Misérables. De musical wordt een enorm kassucces en blijft meer dan een jaar te zien in het theater. Hij speelde de rol van Maurice zo overtuigend dat dit de start was van zijn carrière als musicalacteur.

In 2004/2005 stond Danny in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow: ”Danny de Munk live!”. Twee jaar later vierde hij zijn 25 jarig jubileum in een uitverkocht Ahoy.

Hij maakte de solo platen/cd’s Danny de Munk, ’N Jaar Later, Geen Wereld Zonder Jou, Vrienden Voor Het Leven. de Engelstalige cd Danny en Mijn Levenslied. Zijn nieuwste single, ‘Bij Elke Slok’, is zijn eerste single van 2020. Met dit lied keert Danny terug naar waar hij ooit begon; het levenslied. Beluister ‘Bij Elke Slok’ hieronder!

Danny de Munk boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Danny de Munk boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten