Selecteer een pagina

Ammar

Wil je Ammar boeken voor een optreden?

BuroNL is het boekingskantoor voor alle Nederlandse artiesten. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ammar voor een evenement.

De Deventenaar met Turkse roots groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’, waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten. Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers en begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen. Hij tekende bij het muzieklabel Lieve Jongens van artiest en stadsgenoot Snelle, nadat hij met een filmpje viraal ging via Dumpert. In de video zingt Ammar haarscherp en vol passie ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ van André Hazes terwijl hij achter de toonbank van de kebabzaak van zijn neef aan het werk was. Het filmpje is in totaal al méér dan 1 miljoen keer bekeken en kon op support rekenen van onder andere Dave Roelvink, Josylvio, Qucee en Jandino.

De eerste single van Ammar ‘Terug Naar Vroeger’. Hij zal je met zijn emotie en persoonlijkheid in vervoering brengen tijdens het luisteren van dit levenslied, dat gaat over de zorgen van een kind. Hij maakte het nummer in samenwerking met The Companions, die ook hebben meegewerkt aan onder andere de muziek van Tino Martin. De zanger is enorm tevreden met het resultaat: ‘Ik ben opgegroeid met volksmuziek en kan mijn emoties hier helemaal in kwijt. Ik heb alles wat ik in me heb in dit nummer gelegd en ik hoop dat dit overkomt bij de mensen thuis. Ik ben er super trots op dat Snelle dit vertrouwen in mij heeft gehad en me tijdens dit hele proces heeft begeleid”.

Ook Snelle is blij met de komst van Ammar bij Lieve Jongens: “Ammar heeft het afgelopen jaar een persoonlijke en muzikale groei doorgemaakt die ik van dichtbij heb mogen volgen. Hij heeft een unieke strot en straalt zoveel positiviteit uit, dat ik geloof dat iedereen van hem zal houden als hij zijn verhaal kan vertellen. Met zijn leergierigheid en harde werk denk ik echt dat hij één van de grootste artiesten van Nederland kan worden.”

Nog ééntje dan! Na het succes van zijn debuutsingle ‘Terug Naar Vroeger’ is de volkszanger, Ammar, terug met zijn nieuwe nummer ‘De Laatste’. Het catchy liedje is een samenwerking met niemand minder dan Snelle en gaat over hoe moeilijk het is om weg te komen uit een gezellige bar of kroeg. Ammar zag afgelopen jaar een droom in vervulling gaan toen hij tekende bij het label Lieve Jongens van Snelle en hier doen de -inmiddels- vrienden nu een schepje bovenop door samen een plaat uit te brengen.

 

Ammar boeken doe je bij BuroNL!

Boeken voor jouw evenement? Ammar boek je bij BuroNL. Ons gehele team helpt graag met al jouw vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Bekijk ook onze andere artiesten