Selecteer een pagina

Spang!

Spang! Is officieel te boeken via BuroNL. Spang! reageert trots op de samenwerking: “Mijn team zegt altijd: ‘de reis is de prijs’ en dat is echt zo. Samen bouwen aan mijn carrière met BuroNL. Dit had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken”.
Spang! wordt terecht gezien als een aanstormend talent. Van een cafeetje naar een stadion binnen 1 jaar! Met zijn eigen hitmedley stond hij al op het ‘Mega Piraten Festijn’ in een uitverkocht GelreDomeen binnenkort in de finale van het RTV Drenthe – Drèents Liedtiesfestival. Op 28 september organiseert hij zijn eigen grote show: Spangsation Whitein zijn bakermat Coevorden.

Men zet Spang! makkelijk in het rijtje van Milan Milano, Henk Disselen Raymon Hermans. De vergelijkingen zijn er dan ook zeker. Hij is ook een aantrekkelijke zanger in alles met aanstekelijke eigentijdse liedjes. Muziek ziet hij als topsport en bereidt zich zo ook voor, op elk optreden. “Het publiek houdt van hem”, aldus ontdekker & manager Willie Oosterhuis. ”Wij verwachten met Spang! in heel Nederland door te breken.” Drie hitsingles op een rij; een goede start voor een mooie carrière.’

Zijn vierde en nieuwste single afkomstig van de Music Farm studiozit er aan te komen en zal nog voor de zomer van 2018 verschijnen. “Het wordt een super commercieel en heerlijk dansbaar zomerliedje”, volgens een enthousiaste Spang!.

Bekijk ook onze andere artiesten