Martin Dams - Buro NL

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht. Al op zeer jonge leeftijd, Martin was 15 jaar, trad hij op als Elvis look-a-like in diverse talentenjachten. Het magische gevoel wat een artiest krijgt als hij optreed beviel Martin en sindsdien is hij dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al snel kreeg hij een platencontract en zijn eerste single bereikte een hoge notering in de destijds zeer belangrijke Nederlandse top 40. De single “ Bye Bye Belinda ” zette Martin definitief op de kaart en vele radio en tv stations omarmden hem. Martin ontpopt zich als een ras artiest en vele optredens staan er inmiddels achter zijn naam.

Ineens verrast Martin een ieder door plaats te nemen in het trio “ de piratentoppers”. Na vele successen vormt dit trio “Ancora” waarin Martin een belangrijke rol speelt. Na meer dan twee jaar “ Ancora “ en twee gouden awards rijker neemt Martin de beslissing om uit de groep te stappen en solo Nederland weer te veroveren.Niet onverdienstelijk want al snel is hij met zijn single “ Dat is nu over “ te zien in de landelijke BOB commercial. Al snel daarna weet Martin met zijn single “ Alandra “ de prachtige nazomer van 2016 te sieren. Martin werd door een carnavalsvereniging gevraagd zijn medewerking te verlenen op een nieuw uit te brengen single. Al snel schrijft Martin het liedje “ Tante Toos “ waarmee hij een muzikale uitstap maakt en wederom verrassend van zich laat horen.

Martin is een doorgewinterde artiest die op elk feest op briljante wijze een juist veelzijdig repertoire ten gehore brengt. Als artiest wil hij maar één ding en dat is mensen vermaken met zijn kunsten.
Onder het mom kwaliteit hoeft niet duur te zijn reist Martin op dit moment Nederland rond.

Kortom : Martin Dams een veel geboekte artiest die na zijn show op vele feesten wederom welkom is.


is ook te vinden via;
© 2017 - Damenson Unlimited. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu