088-482 82 02 info@buronl.nl

          Happy Ouwer

Biografie

 

Ewald Janssen en Arno Peters vormen samen het feestduo Happy Ouwer en komen uit het hart van Maas & Waal, Druten.

Als er één muziekduo is dat met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet te pareren is dat wel Happy Ouwer. Over die knipogen direct meer. Je kunt toch gerust stellen dat heel Druten ondertussen wel weet dat het Feestduo bestaat uit Ewald Janssen ( 1966 ) en Arno Peters ( 1970 ) . Ewald en Arno zijn geboren en getogen Drutenaren die als Feestduo ook landelijk steeds bekender worden. Zo traden ze afgelopen jaar zowat wekelijks op in heel Nederland; natuurlijk in Druten en Maas en Waal, maar ook in Brabant, Overijssel en zelfs in België.

Beide mannen leerden muziek maken in de Drutense harmonie St. Cecilia om zich later met die basiskennis uit te gaan leven bij de Boemelbokken (Ewald) en de Knaoiers in Puiflijk (Arno). Alle twee waren en zijn ze (nog steeds) fervente carnavalsvierders. Niet verwonderlijk dus dat ze ook allebei een keer prins waren! Ze wilden samen graag serieus verder in de muziek en aldus geschiedde in 2014. De naam Happy Ouwer was meteen al een dikke knipoog. Happy omdat in de kroeg de prijzen van de consumpties op dat uur (hour) heel sympathiek waren, maar ‘ouwer’ slaat op hun niet meer zó jeugdige leeftijd!

Ewald en Arno kijken nu verder dan de regio en weten overal waar zij komen een geweldig feestje te bouwen. Hun gezellige feestrepertoire, energieke perfomance en vrolijkheid die er vanaf straalt, maken dat het publiek wordt meegetrokken in het aanstekelijk enthousiasme van Feestduo Happy Ouwer !

Bekijk ook onze andere artiesten