Doenja - BuroNL

Title
Ga naar de inhoud

Doenja


Na eerst als achtergrondzangeres meegewerkt te hebben aan diverse plaatopnames (o.a bij de Zangeres Zonder Naam) nam zij in 1996 haar debuutalbum op! Waarvan o.a ‘’De Zuidenwind” verscheen op single, als voorloper van haar album ‘’Dit ben Ik”.

Radioaandacht en veel airplay en een entree van ‘’De Zuidenwind” in de Mega Top 100 van zomer 1996 waren toen het resultaat. Dit alles nog onder de naam Dunja. Daarna volgde een lange periode van radiostilte rond haar persoontje en gedurende deze periode raakte Doenja volledig in de ban van het sporten. In die jaren heeft ze vele licenties en diploma’s gehaald en is gaan werken als sportlerares bij verschillende sportscholen waar zij perfect haar entertainmentgevoel kon uitdragen en binnen no-time volle lessen trok door haar enthousiaste manier van lesgeven. Het zingen is en blijft uiteindelijk toch haar passie en exact 10 jaar na haar laatste stappen in platenland komt zij wederom in contact met haar voormalige Platenbaas Rob Peters. In anderhalf jaar tijd kan er veel veranderen in het leven van een artiest(e)!

Na de eerste release in 2006, van de singels “In de Hemel” ( ja u leest het goed!), “De warme Zuidenwind ” alsmede het duet met de jongens van Helemaal Hollands “Leef als een zigeuner”, “Addio Amore, ga maar weg” , “Misschien ooit” en ‘’Ik ben met jou niet getrouwd” welke de vaderlandse hitlijst heeft behaald en “Waar, waar, waar is die man”. werd ook haar album ”Recht uit mijn hart” een feit. Na haar uitstap in de kinderpop en als duo ”Muze” heeft zij in 2016 de singles “wat wil je nou en “Donder maar op” opgenomen met de geweldige bijbehorende clips. In 2017 heeft Doenja haar hit ‘Ik ben met jou niet getrouwd’ opnieuw opgenomen en is zij weer helemaal terug om Nederland opnieuw te veroveren. De single ‘Ademloos’ van Doenja is net als de zangeres zelf: beiden hebben zichzelf al bewezen! Het Duitse origineel van Helene Fischer is de grootste Duitstalige hit van de afgelopen 10 jaar. In een frisse Nederlandse versie van Doenja en heeft in ons land reeds de hitparades bestormt Met haar nieuwste single ‘Kijk jij eens naar je eigen’ treft Doenja de juiste snaar bij mensen die moe zijn van de vele opmerkingen en / of goede raad die zij vaak moeten aanhoren.

Na de sterke singles ‘Donder maar op’ en ‘Ademloos’ is dit een krachtige opvolger die ongetwijfeld tot het standaard repertoire van de meeste feest DJ’s zal gaan behoren. Doenja is een mooie spontane verschijning en als zij het podium betreed gaat menig hartje sneller kloppen. Ze zet dan ook de hele zaal op zijn kop met haar veelzijdige repertoire tijdens haar optredens. Haar heerlijke eigentijdse Rocky sound zet de hele tent op z’n kop en voert iedereen mee naar een vulkaan van alleen maar feest! Zij is dan ook met grote regelmaat te zien in vele televisie programma’s alsmede haar clips. Al met al een bruisende dame die een graag geziene artieste is op de vele feesten en partijen en die u zeker niet snel meer zult vergeten.
Telefoon 088 - 482 82 02  | E-mail  info@buronl.nl
© 2018 - Hosting & Design by Conective. Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud