088-482 82 02 info@buronl.nl

Daniel Oostra

Biografie

Zanger en entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen vierde onlangs met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zat. De zanger gaf een show met liveband in het Victoriapark te Wolvega.

Het dak gaat eraf als deze zanger en entertainer het publiek bespeelt. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed repertoire, inclusief een groeiend arsenaal eigen nummers. Met zijn explosieve performance en aanstekelijke uitstraling weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.

De bekende entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen viert met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zit. Dat viert hij met een groots jubileum concert, maar ook met een nieuwe single, ‘Hou Me Vast (Want Ik Val)’, een geweldige remake van de Rob de Nijs klassieker uit 1981. 

Bekijk ook onze andere artiesten