Selecteer een pagina

Chris de Roo

Chris de Roo is een aanrader voor elk evenement en feest waar gezelligheid het motto is.

Deze sympathieke allround zanger maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets was deze uit Drenthe afkomstige topper de opvolger van René Froger in het Café Bolle Jan in Amsterdam waar hij elke week op het beroemdste feestpodium van Nederland stond.

Chris voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. Hij trad op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar hij een indrukwekkende performance van René Froger wist neer te zetten. Daarna was de toon gezet, talloze optredens volgden. Zo trad hij op in een overvolle Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-Play en vele anderen. Tevens werd Chris gevraagd om opnieuw met diverse artiesten op te treden op het museumplein in Amsterdam, voor maar liefst 50.000 enthousiaste bezoekers.

Chris de Roo is hard aan de weg aan het timmeren met vooral het uitbreiden van zijn eigen discografie. “Covers zingen is leuk maar waardering krijgen voor eigen werk is nog veel leuker”, aldus Chris. Chris de Roo boek je exclusief bij BuroNL.

Bekijk ook onze andere artiesten