Selecteer een pagina

Dave Dekker

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens met o.a. de HMH, De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards.

Ook was hij te zien in de TV serie’s: ‘Krijg toch allemaal de kolere’ en Danny & Jennie. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles ”Er staat een hele grote kerstboom” en Hé… ’t is weer kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: ”Dit ben ik!” uit met o.a. de singles ”Geef mij je angst” en ”Toen ik je zag” en zijn zelfgeschreven single: ”Ik kijk in je ogen” die opnieuw werd uitgebracht door Gerald Joling en Jandino Asporaat. In 2017 kwam zijn single ”Mooier dan mooi” uit.

Dit nummer is teven de leader van zijn soap. Dave gooide hoge ogen door in het tv programma ”Naar bed met Irene” live voor Frans Bauer een hele speciale versie van zijn 1e hit ”Als sterren aan de hemel staan” te zingen.

Deze prachtige ballad versie kunt u hier terug zien/horen: http://www.show.nl/rubrieken/sterren/2017/kippenvel-dave-dekker-ontroert-met-frans-bauer-hit

Op zijn YouTube kanaal staan alle afleveringen van zijn soap, zijn muziek en vlogs: http://bit.ly/2ke3Gxx

Bekijk ook onze andere artiesten